Mire éhezel? – csendesnap a drogmisszióban

Január 23-án tartottuk évkezdő csendesnapunkat a református drogmisszió tágabb közösségében: a ráckeresztúri részlegek, a dunaújvárosi Szertelen Ház és a budapesti Válaszút Misszió munkatársaival.

Kreditpontot adó Portage képzés 2024. márc. 18-22.

Szeretettel hívjuk és várjuk a szociális és a humán szférában dolgozó szakembereket kreditpontot adó Portage továbbképzésünkre, melyen a terápiás közösségi modell gyakorlatát sajátíthatják el.

A Református Drogmisszió karácsonyi üdvözlete

Lehet, hogy ez a karácsony most nagyon olyan lesz, amire vágyunk, de lehet, hogy nagyon nem. Bármilyen is legyen, arra jó emlékeztetni magunkat, hogy Isten jelen van mindenféle körülmények között.

Ingyenes drogprevenciós továbbképzések 2024-ben!

Szeretettel hívjuk és várjuk ingyenes, kreditpontot adó, akkreditált drogprevenciós továbbképzésünkre a pedagógusokat és a szociális szférában dolgozókat Ráckeresztúrról és a környékbeli településekről.

„Mindannyiuk életében ott van a szenvedés” – Szeretettel és művészettel a függőség ellen

Hogyan segíthet a szeretet egy szenvedélybetegen? Milyen kapaszkodót adhat a művészet egy szerhasználónak? Mekkora szerepe van a csoportfoglalkozásoknak a rehabilitációban? Ráckeresztúron, a Magyar Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziójának Drogterápiás Otthonában jártunk. Mi arra bátorítjuk a fiúkat, hogy ismerjék fel a szabadságukat, kerüljenek vissza életük kormányzó szerepébe. Fontos, hogy ennek a felelősségét el tudják vinni […]

Műhely-konferencia családsegítőknek 2023. május 4.

Helyszín: MRE KIMM Drogterápiás Otthon, 2465 Ráckeresztúr, Rákóczi u. 45. Időpont: 2023. május. 4. csütörtök, 10 óra. Regisztráció:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhtQr0S18Ph1ROIBCqzthY- DyEHZtpqsI4wCY_lrlvt0ZodQ/viewform Szervezők: MRE KIMM Drogterápiás Otthona RáckeresztúrTERÜLETI SZAKMATÁMOGATÁS FEJÉR ÉS KOMÁROM-ESZTERGOM VÁRMEGYE Részletes program a plakáton: