KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

ADÓJA 1%-ÁVAL SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Az elmúlt esztendőben a Református Rehabilitációs Alapítvány az adó 1%-ból összesen 442.510 Ft-ot tudott a céljaira fordítani. Hálásan köszönjük adományozóink segítségét, amellyel a gyógyulni akaró szenvedélybetegeket támogattuk számos módon, de egyetlen céllal: hogy új, tiszta életük gördülékenyebben indulhasson.

Ingyenes családkonzultációs képzést biztosítottunk a rászorulóknak, akadt, akit börtönbüntetéstől mentettünk meg korábbi szabálysértési bírságainak kifizetésével, másnak a szakmatanulását finanszíroztuk, és volt, akinek a drog okozta károkat orvosló fogászati kezelését támogattuk. A felajánlásokból a fentieken túl drogproblémákkal küzdőknek biztosítunk napi rendszerességű, ingyenes Skype-tanácsadást.

Az idén az 1%-os felajánlásokat az anyagi problémákkal küzdő, tanulni vágyó, gyógyult szenvedélybetegekre, illetve azon családok támogatására szeretnénk fordítani, akik nem tudják a családkonzultációs képzéseket megfizetni.

Köszönjük, hogy imádságaikkal, és lehetőségük szerint adójuk 1%-ával segítik alapítványunkat!

A szervezetünk neve: Református Rehabilitációs Alapítvány
Adószámunk: 18492415-1-07

2021-2022 Minden jog fenntartva!