KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on skype
Share on pinterest

ADÓJA 1%-ÁVAL SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Az elmúlt esztendőben a Református Rehabilitációs Alapítvány az adó 1%-ból összesen 442.510 Ft-ot tudott a céljaira fordítani. Hálásan köszönjük adományozóink segítségét, amellyel a gyógyulni akaró szenvedélybetegeket támogattuk számos módon, de egyetlen céllal: hogy új, tiszta életük gördülékenyebben indulhasson.

Ingyenes családkonzultációs képzést biztosítottunk a rászorulóknak, akadt, akit börtönbüntetéstől mentettünk meg korábbi szabálysértési bírságainak kifizetésével, másnak a szakmatanulását finanszíroztuk, és volt, akinek a drog okozta károkat orvosló fogászati kezelését támogattuk. A felajánlásokból a fentieken túl drogproblémákkal küzdőknek biztosítunk napi rendszerességű, ingyenes Skype-tanácsadást.

Az idén az 1%-os felajánlásokat az anyagi problémákkal küzdő, tanulni vágyó, gyógyult szenvedélybetegekre, illetve azon családok támogatására szeretnénk fordítani, akik nem tudják a családkonzultációs képzéseket megfizetni.

Köszönjük, hogy imádságaikkal, és lehetőségük szerint adójuk 1%-ával segítik alapítványunkat!

A szervezetünk neve: Református Rehabilitációs Alapítvány
Adószámunk: 18492415-1-07

2021 Minden jog fenntartva!

Készítette: Bódi Tamás