2017 04 18. - án megtörve, megszégyenülve, leépülve érkeztem a házba. Csak meg szerettem volna pihenni kicsit valahol, hogy aztán újult erővel folytathassam az anyagozást valahol máshol. Ezt bizonyítja, hogy biofüvet próbáltam készíteni, patkány és más mérgeket összekeverve csikkdohánnyal.

Két-Hét próbaidő járt a biofüves „mutatványomért” de engem nem izgatott, folytattam tovább a bele@rok stílust aminek +1 hét próbaidő lett az eredménye.

Nem sokon múlt, hogy kapjak még egy esélyt, de adtak, amivel akkor már éltem is. Ott kezdődött el csak igazán a terápiám sok nehézséggel és kihívással. Idős lakókat láttam bent cigaretta mutyizni, jött egy lehetőség rokontól: Mehetnék hozzájuk lakni akár már most is, voltak kísértéseim anyaggal, piával de akármilyen nehéznek is éltem meg olykor-olykor még itt vagyok, és talpon maradtam. Gimnáziumban elkezdtem az érettségit, mentem Andrásbával zenélni, 54-km-ert eveztünk a Tiszán, az egyik nyári táborban. Most először életemben, eljutottam külföldre, Olaszországba, ráadásul a magyarokat képviseltem, amikor a pályára lépve fociztam és rúgtam a gólokat az ellenfeleknek. Hálás vagyok a háznak, a mentoroknak, munkatársaknak és azoknak a lakóknak is, akik segítettek, megöleltek mikor szükségem volt rá, vagy „csak” tükröt tartottak elém.

És én erősödve, de törékenyen, megyek tovább egy olyan úton amin nincs lehetőség elbotlani, elgyengülni vagy megállni, a felépülésem egy hosszú harc, amiből ma csak egy csatát nyertem meg, a háborúmat még közel sem………...a háborúm csak most kezdődik!

- Soós Ákos

Segítsen adója 1%-ával

drogterapia banner1

Nyilatkozat kitöltésénél az alábbi adatok szükségesek:

  • A kedvezményezett adószáma: 18492415-1-07
  • A kedvezményezett neve: Református Rehabilitációs Alapítvány
  • rendelkező nyilatkozat letölthető: pdfdrogmisszio_Ado_1_szazalek.pdf

további lehetőségek